Anubis Anubis
 
 

Anubis PC Security biedt sinds 1995 oplossingen voor het beveiligen en beheren van systemen, netwerk, Internetverbinding, data en software. Door de jaren heen hebben wij een respectabele ervaring opgebouwd op het gebied van network security, data security, Internet security en copy protection. Wij bieden totaaloplossingen op het vlak van Content Scanning, Anti Spam oplossingen, Firewalls en VPN, Encryption, Anti Virus en Anti Malware en Computersloten.

Wij hechten groot belang aan gedegen en praktische advisering. Onze specialisten zoeken graag samen met u naar de meest bruikbare, kostenefficiŽnte oplossing voor uw vraagstuk. Is de passende oplossing gevonden, dan kunnen wij deze ook voor u implementeren. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor aanvullende ondersteuning in de vorm van support, begeleiding of training. Voor een aantal producten bieden wij beheer op afstand in de vorm van Managed Service contracten.

Anubis is distributeur voor de Benelux van Commtouch (antivirus en anti-malware) en Microcosm (softwarekopieerbeveiliging). En wij zijn geautoriseerd partner van Clearswift (Solution Provider) en Hexamail Guard (content scanners voor mail- en webverkeer en anti-spam filter), SecureNotebook, McAfee Endpoint Encryption en MXI USB data encryptie, BlueLoc (Autenticatie), Fortinet en WatchGuard (firewall en VPN oplossingen).

Op deze site treft u een overzicht aan van verschillende oplossingen op het gebied van computer protection, Internet protection, server protection, data protection en software protection. Een deel van onze producten wordt uitgebreid toegelicht onder de knop "Producten". Vindt u op deze site niet wat u zoekt, neem dan even contact met ons op. Ons aanbod is uitgebreider dan wij op onze site kunnen aanbieden.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649