Anubis Anubis
 
  Anti-Spam

Meer en meer spam en junkmail vindt zijn weg naar uw mailbox. De overlast wordt steeds groter.

Maar spam is niet alleen lastig. Het kan ook gevaarlijk zijn doordat gebruikers naar sites worden gelokt met minder goede bedoelingen. En spam wordt meer en meer ingezet als een techniek voor het verspreiden van kwaadaardige code zoals backdoors en wormen.

Spam is ook een kostenpost. Kostbare tijd en geld gaat verloren:

        via verlies aan productiviteit van werknemers
        via verlies aan opslagcapaciteit
        via vertraging van de Internetverbinding
        via extra systeembelasting bij het scannen van virussen
        via adressen die onbruikbaar worden
        via de risico's van verborgen gevaarlijke inhoud (bijv. scripts, activeX en backdoors) welke uw netwerk kunnen aanvallen of misbruiken

Tijd om actie te ondernemen! Stop spam, stop junkmail, stop virussen!

Hexamail Guard Anti Spam

Hexamail Guard fungeert als gateway voor inkomende en uitgaande mail. Alle ontvangen en verzonden mail wordt geanalyseerd, gefilterd, gemarkeerd of geblokkeerd door middels van Baysian patroon herkenning en door zelf te configureren instellingen. Via slimme mechanismen kan Hexamail door de tijd beter herkennen wat als spam beschouwd moet worden en wat normale mail is. Zo worden door de tijd de filters steeds beter. Spam wordt zo succesvol geŰlimineerd. Het is mogelijk een virusscanner toe te voegen zodat ook alle virussen, vˇˇr het bereiken van uw mailserver worden onderschept. Hexamail Guard Anti Spam kan als Exchange plug in of als losse gateway op uw mailserver gebruikt worden.
Klik hier voor een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden.

ClearSwift MIMEsweeper

Dit is de verzamelnaam voor een aantal oplossingen voor het inhoudelijk scannen van e-mail, web, intranet- en internetverkeer. Met een beveiligingsstrategie bestaande uit firewalls, antivirus software en URL blocking alleen, blijven er risico's. Deze maatregelen zijn te vergelijken met paspoortcontrole. Er wordt wel bepaald wie naar binnen of buiten mag maar er wordt niet in de koffer gekeken naar de meegebrachte inhoud.
MIMEsweeper is te vergelijken met de douane en biedt samen met uw firewall en antivirus oplossing veel degelijkere beveiliging. Al het langskomende verkeer wordt zorgvuldig gecontroleerd op inhoud en kan op basis van de aangegeven regels worden geweigerd, verwijderd, doorgestuurd, gemarkeerd, in quarantaine gezet worden, etc. Zo kan ook spam en junkmail eenvoudig verwijderd worden. Klik hier voor een overzicht van de uitgebreide mogelijkheden.

WatchGuard SpamScreen

U kunt uw WatchGuard Firewall uitbereiden met de "Spamscreen" module. Deze stopt de spam al meteen op de firewall, nog voordat deze de server bereikt. Een ideale oplossing omdat het netwerk zo ontlast wordt en u de bulk van spam meteen bij de poort tegenhoudt. Klik hier voor meer informatie.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649