Anubis Anubis
 
 
Spy Sweeper Enterprise - Anti Spyware

Korte Beschrijving

Ondernemingen worden tegenwoordig geconfronteerd met een bedreiging waar firewalls en antivirusprogramma's geen oplossing voor bieden: Spyware.
Spyware besmet 9 op de 10 op Internet aangesloten computers. Dit nieuwe gevaar geeft verschillende risico's. Spyware is verantwoordelijk voor:

Inbreuk op de beveiliging van bedrijfsinformatie
In gevaar brengen van privacy gevoelige gegevens (iedere organisatie is wettelijk verplicht privacy gevoelige gegevens adequaat te beveiligen)
Extra werk voor IT-medewerkers om de problemen steeds te traceren en te herstellen
Verminderde productiviteit van personeel
Lagere prestaties van werkstations
Minder stabiliteit van het netwerk
Verspilling van bandbreedte
Softwareconflicten met legale programma's.

Een onderneming die de bedreigingen van Spyware niet serieus neemt, loopt grote risico's en stelt zichzelf en de bedrijfsgegevens bloot aan concurrenten, hackers en onbekende buitenstaanders!

Wanneer Spyware een netwerk is binnengedrongen ziet het kans om zich snel over het netwerk en op systemen te verspreiden. Doorgaans is Spyware niet zichtbaar zodat niemand in de gaten heeft wat er zich op de achtergrond afspeelt. Via "Keystroke loggers" kunnen wachtwoorden en toegangsgegevens eenvoudig de organisatie verlaten om misbruikt te worden door kwaadwillenden. Spyware kan ook een hacker direct toegang geven tot een netwerk door het openzetten van een poort naar buiten. De hacker wordt gewaarschuwd dat het systeem beschikbaar is. Via deze achterdeur kan een hacker dan ongestoord zijn gang gaan.

Het ontdekken en verwijderen van deze ongewenste programmatuur is werk voor een specialistisch programma. Handmatig verwijderen is vaak onmogelijk omdat deze programmatuur vaak op vele plaatsen verstopt is op het systeem, in bestanden of in het register. Gelukkig is hiervoor een prima oplossing beschikbaar in de vorm van Spy Sweeper Enterprise.

Spy Sweeper Enterprise biedt een uitgebreide bescherming tegen deze bedreigingen, is gemakkelijk te installeren, levert geen conflict op met antivirus pakketten en maakt gebruik van een database met duizenden bekende bedreigingen die automatisch up-to-date gehouden wordt. De enterprise versie heeft centraal beheer, is schaalbaar en biedt proactieve detectie en verwijdering van spyware, adware, malware, trojans, systeemmonitors, keyloggers, etc.
De enterprise oplossing biedt een gecentraliseerde bescherming tegen de spyware en is voorzien van:
  • Gecentraliseerde Administration Console voor centraal beheer
  • Geautomatiseerde distributie van de spyware definities en patches
  • Geprogrammeerde en on demand scanning
  • Mogelijkheid om gepersonaliseerde en door de gebruiker niet te veranderen policies te creŽren
  • Rapportage
De Spy Sweeper Enterprise versie is gebaseerd op de veel bekroonde desktopversie die wereldwijd door miljoenen consumenten wordt gebruikt. Ondernemingen kunnen met deze speciaal voor het bedrijfsleven ontwikkelde versie de risico's door spyware beperken en beheren, onderhoud beperken en de prestaties van computers en netwerken verbeteren.

Product Informatie
Spy Sweeper Enterprise Product Data Sheet
Spy Sweeper Enterprise Technical Data Sheet
White Paper - Anti Spyware Software: Securing the Corporate Network

Product Demo
Spy Sweeper Enterprise introductie (engelstalig)

Een volledig werkende 30 dagen versie van Spy Sweeper is via ons contactformulier aan te vragen.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649