Anubis Anubis
 
  Kabels & Computersloten

Op deze pagina treft u een compleet overzicht aan van allerlei vormen van fysieke diefstalbeveiligingen zoals diverse soorten kabelbeveiligingssets, componentenbeveiliging, sloten, specifieke notebookbeveiligingen, sloten ter voorkoming van RAM diefstal, kastbeveiligingen, diskdrive beveiliging, etc. Mocht u op zoek zijn naar een beveiligingssysteem die u niet aantreft op deze pagina, neemt u dan even contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij u toch verder helpen.


Notebook Beveiliging
NotebookSaver
Een ideaal beveiligingssysteem voor beamers en veel laptops. Geschikt voor de veeleisende gebruiker.

De NotebookSaver maakt op geheel eigen wijze gebruik van hetzelfde slotgat als notebookslotjes, en is om deze reden sterker!

SecuSaver
SecuSaver is een echte crossover, het combineert twee totaal verschillende eisen in een product. Zo maakt SecuSaver handig gebruik van alle voordelen van een stevige beveiligingskabel terwijl we voor een optimale verankering goed gekeken hebben naar de beproefde technieken die we in onze professionele systemen gebruiken.

SecuDock Pro
SecuDock Pro plaatst de laptop op de plaats waar hij hoort namelijk binnen handbereik van de klanten maar onbereikbaar voor dieven.

SecuDock is niet alleen ideaal voor winkels (reeds 75% van de Nederlandse winkels koos voor SecuDock) maar ook ziekenhuizen en bedrijven (showrooms) gebruiken steeds vaker SecuDock.
Universele Beveiliging
PC-Kit OfficeLine
Met behulp van de nieuwe SecuPlus OfficeLine beveiligt u letterlijk in een handomdraai alle computers en beeldschermen met een ingebouwde K-sleuf.

Dit nieuwe OfficeLine slot vervangt de vaak toegepaste hangsloten. Niet alleen een fraaiere maar zeker een handigere oplossing, want een sluitsysteem naar keuze is in de prijs inbegrepen!

PC-Kit I
Met de speciaal geselecteerde onderdelen uit deze set kunnen zowel de systeemkast als ook de monitor eenvoudig verankerd worden aan de werkplek.

Omdat er voor deze set geen lijm nodig is, is dit een uitgekiende oplossing voor lease-apparatuur.

PC-Kit II
Met de speciaal geselecteerde onderdelen uit deze set kunnen zowel de systeemkast als ook de monitor eenvoudig verankerd worden aan de werkplek.

Omdat er voor deze set geen lijm nodig is, is dit een uitgekiende oplossing voor lease-apparatuur. U kunt bovendien kiezen voor een sluitssysteem waardoor alle sloten binnen een levering te openen zijn met een (hoofd)sleutel.

SecuClipper II
De SecuClipper II beschermt twee apparaten (bijv. monitor en computer) met één universeel beveiligingssysteem. In tegenstelling tot veel andere beveiligingssets maakt het bij SecuClipper niet uit of er wel of geen slotgat in de apparatuur aanwezig is.

SecuClipper past altijd en overal.

SecuKit XL III Classic
Deze complete 3 platen set beveiligt computers en randapparatuur op doeltreffende wijze tegen diefstal.

De drie fraai vormgegeven ankerplaten worden met behulp van het beproefde SecuBond lijmsysteem rotsvast met de monitor, de computer en het bureau verbonden. De XL ankerplaten doorstaan gemakkelijk trekkrachten van meer dan 500kg. Een sterke soepele staalkabel verbindt de ankerplaten met elkaar en met het bureau. De keten wordt afgesloten met een sterk SecuPlus 40mm hangslot. Indien gewenst leveren we dit slot met een sluitsysteem naar keuze.

SecuKit ProLine
Drie ijzersterke veiligheidsplaten vormen de basis van deze set. De combinatie met de zeer sterke extra dikke staalkabel (met een minstens twee keer grotere diameter) en het oerdegelijke 45mm hangslot maken dit tot een van de sterkste kabelbeveiligingssets in de markt.

Lockit SaveLine Pro
Lockit SaveLine Pro is een unieke combinatie van diefstal beveiliging door het verankeren van de apparatuur aan het bureau en tegelijkertijd ook het onuitwisbaar markeren van de apparatuur.

Lockit SaveLine Pro voldoet dan ook aan de strengste eisen van verzekeringsmaatschappijen en nog veel meer dan dat...

Lockit SaveLine Pro is namelijk het eerste beveiligingssysteem dat de bekende SKG ster meekreeg!

Lockit ProLine
Lockit ProLine is een unieke combinatie van diefstal beveiliging door het verankeren van de apparatuur aan het bureau en tegelijkertijd ook het onuitwisbaar markeren van de apparatuur.

Lockit ProLine voldoet dan ook aan de strengste eisen van verzekeringsmaatschappijen en nog veel meer dan dat...

Lockit ProLine is namelijk één van de eerste beveiligingssystemen die de bekende SKG ster meekregen!

Lockit ExtremeLine
De nieuwe Lockit ExtremeLine is ontworpen voor moeilijk te beveiligen apparaten die niet in een kast/kluis kunnen of mogen.

De 12mm kabel en de extra grote ankerplaten kunnen tegen een stootje (en veel meer dan dat...)

De ankerplaten van Lockit ExtremeLine kunnen zonder meerprijs voorzien worden van uw (bedrijfs)naam, postcode en huisnummer. Op deze manier beveiligde apparatuur is dubbel zo onaantrekkelijk voor dieven én helers!
Computerkluizen
Seculocker Uni
SecuLocker Uni is een uit diverse staalsoorten opgebouwde beveiligingsbox. De uitgekiende afmetingen van de verschillende "kluizen" maken deze geschikt voor nagenoeg alle desktop- en towermodellen.

De bij de computer behorende monitor wordt dmv. de standaard meegeleverde kabel vastgelegd aan de SecuLocker Uni. Het geheel wordt afgesloten met twee oerdegelijke 45mm SecuPlus sloten.

SecuLocker On Wheels
Steeds terugkerende inbraak(pogingen) met helaas toch weer diefstal tot gevolg, de steeds strenger wordende verzekeringseisen of het niet mogen of kunnen lijmen aan de apparatuur of het bureau. Er zijn wel honderd redenen te noemen die het beveiligen van uw apparatuur tot een haast onmogelijke opgave maken.

Toch is professioneel beveiligen veel eenvoudiger dan u denkt. Alles wat u nodig heeft is SecuLocker On Wheels, sterk én flexibel beveiligen.

SecuPad Proline
Het beveiligingsresultaat is zonder meer het beste in z'n klasse. Dit is te danken aan het unieke concept dat open- of losbreken van het beveiligingssysteem uitzonderlijk moeilijk maakt.

Onder (of aan) de te beveiligen apparatuur worden twee SecuPad ProLine balken gemonteerd. Door de toegepaste lijmtechniek en de gebruikte materialen kunnen deze balken enorme trekkrachten doorstaan.

SecuPad XLE
De basis van een SecuPad XLE wordt gevormd door een stalen mat die op de werkplek gemonteerd wordt. De toegepaste industriële lijmlaag doorstaat gemakkelijk trekkrachten van meer dan 3000kg.

Om verwijderen van de mat tegen te gaan en het monteren van een veiligheidshuis (rondom de computer) mogelijk te maken, wordt de mat afgedekt door een 3mm dik stalen "deksel" en op unieke wijze afgesloten met 2 verschillend sluitende sloten.
LCD-scherm Beveiliging
FlatScreenSaver
Door de innovatieve constructie is het echter een veel sterkere oplossing! Neem bijvoorbeeld de robuuste 7mm kabel. Met behulp van de handige lus wordt verankeren haast net zo eenvoudig als het op slot zetten van een fiets.

Het dubbelgeborgde 35mm hangslot is voorzien van een fraaie bumper die de apparatuur beschermt tegen krassen.

SecuLock Proline
LCD-schermen, Plasma TV's, Beamers of zelfs computers tegen diefstal beschermen wordt steeds eenvoudiger.
Met SecuLock beschermt u al deze apparaten op verantwoorde wijze tegen diefstal.
De installatie is niet moeilijker dan het op slot zetten van een fiets. De sterke 9-9.5mm beveiligingskabel lust u aan het bureau, de SecuClip "clipt" u eenvoudig in het ingebouwde slotgaatje waarna u de keten sluit met het sterke 40mm SecuPlus hangslot.

SecuClipper
U zoekt een degelijk anti-diefstalslot voor uw LCD-schermen, maar u weet echt niet wat u moeten kiezen.

Kies dan de universele SecuClipper, die past altijd! Deze set is namelijk geschikt voor alle merken en typen LCD-schermen. SecuClipper wordt gemonteerd in het ingebouwde slotgat, of -als dat er niet is- door middel van het vervangende slotgatankerplaatje.

MicroKit
Deze zeer eenvoudig te monteren diefstal beveiligingsset maakt in tegenstelling tot veel andere sets geen gebruik van het kleine slotgaatje maar van de VESA aansluiting (4 schroefgaten) midden op de achterzijde van de monitor.

Een innovatief systeem zorgt voor een solide verankering van de monitor met de meegeleverde kabel. Naar keuze is deze set te leveren met een 7 of een 9.5mm dikke veiligheidskabel.

UniKit
Er hoeft dus niets gelijmd te worden, een schroevendraaier is alles wat u nodig heeft. Wel zo gemakkelijk als de apparatuur geleast is of als u een on-site omruilgarantie contract heeft.

UniKit is niet alleen geschikt voor alle LCD-schermen met een zichtbare VESA aansluiting (4 schroefgaten midden achterop de monitor). Ook andere apparatuur zoals desktop computers beveiligt u snel en goed met UniKit.

UniBar
UniBar past op alle LCD-schermen met een zichtbare VESA aansluiting (dat zijn 4 schroefgaten -ongeveer 10cm uit elkaar- midden achterop de monitor).

UniBar is veel sterker dan systemen die gebruik maken van het overbekende slotgaatje. En nog sterker door toepassing van een robuust 45mm SecuPlus hangslot in combinatie met een (gecertificeerde) 9,5 mm ProLine kabel.
Secuplus
SecuPlus Lock I
Het kleinste SecuPlus hangslot. Bijzonder geschikt voor "moeilijke" situaties waar gewone hangsloten vanwege hun formaat niet passen. Ideaal slot voor computerkasten!

SecuPlus Lock II
Het "standaard" SecuPlus hangslot. Solide messing slotkast met gehard stalen beugel en vanzelfsprekend voorzien van dubbele borging!

SecuPlus Lock III
Robuust 40mm slot met een extra veilig sluitprofiel. Daardoor bijzonder moeilijk te manipuleren. Vindt z'n toepassing in veel SKG sets!

SecuPlus Lock V
Oerdegelijk topklasse hangslot. Bestand tegen geweld én tegen diverse vormen van lockpicking. Wordt in veel SKG sets toegepast. Met kogelborging.
Accessoires
SecuPlus CompuLock
Voorkomt het veel voorkomende probleem van openbreken van systeemkasten om zo de vaak waardevolle inhoud (kaarten, schijven en geheugen) te verwijderen.

SecuPlus Diskey IV
Ooit ontworpen voor de inmiddels vergeten 5.25" drive. Vandaag actueler dan ooit. Ga maar na, welk ander slot kunt u gebruiken voor CD-R en DVD drives of spelers?

SecuPlus CableTrap & Lusplaat
Twee onmisbare hulpmiddelen in SecuPlus kabelsets. Beide maken het leggen van een lus in een beveiligingskabel mogelijk. Zowel de CableTrap als de lusplaat zijn geschikt voor kabels met een maximale diameter van Ø10mm.

SecuPlus CableClip
Cruciaal onderdeel van alle SecuPlus sets met een XL-style of een ProLine beveiligingskabel. Deze CableClip maakt de verbinding tussen het slot en de beveiligingskabel mogelijk. Zit standaard in de verpakking bij elke XL-style of ProLine beveiligingskabel.

SecuPlus SecuBond
Tube SecuPlus SecuBond lijm in gel vorm. Speciaal voor SecuPlus vervaardigde "super glue gel".

Inhoud tube 3gr.

SecuPlus SecuBond Pro
Professionele twee-componenten lijm. Wordt o.a. gebruikt voor Lockit sets. Lijmt metalen onderling of metalen met kunststof.

Inhoud tube 25ml.

Ankerpunten
I-Mac Trap
RVS anker op de apparatuur. Ontworpen in samenwerking met de VU te Amsterdam. Het ' hoefijzer' past zuigend om de monitordrager en de RVS buis sluit, samen met de beveiligingskabel Cable9 deze af.
Een goed voorbeeld van een, zoals regelmatig samen met de klant, speciaal ontworpen beveiliging voor een speciaal apparaat.

UniLock Pro
Wordt met bouten in TFT- of plasmascherm bevestigd.. RVS anker op de apparatuur.
Foto met gemonteerde UniLocks. Een 9.4 mm. staalkabel wordt door de gaten geleid en aan een vast punt verankerd.

Vlinder Pro4
RVS anker op de apparatuur. Voor gebogen oppervlakken waarop een geheel vlak anker niet gelijmd kan worden of waar te weinig ruimte is voor de grotere ankers.

Vlinder Pro8
Was ons meest verkochte RVS anker op de apparatuur (nu de VlinderDesign) Voor kabels ProLine en Cable9 9.4 mm. Hechtend oppervlak 24 cm2.

Vlinder EHD-35
Extra Heavy Duty.
RVS anker op de apparatuur. Hechtend oppervlak 35 cm2. Voor de ProLine kabel of Cable9 9.4 mm.

SKG* CableCase12
Anker voor de 12 mm. kabel Cable12. SKG-getest op Zwaar**. Montage: chemische bevestiging met onze MVSKG** industriele 2-componentenlijm Araldite 2021. 60 cm2. hechtend oppervlak.

Voor meer ankerpunten kunt u dit document(pdf) downloaden: ankerpunten.pdf
Kabels & Kettingen
Cable 3 SecurityKit
Speciaal voor ziekenhuizen. Maar natuurlijk ook te gebruiken voor alle apparaatjes die bij de eigenaar moet blijven; wel sterk maar geen echte beveiliging!

Cable6-1/Noose
6 mm. kabel, 2 m. lang met (1) aluminium-geklemde lus.
Voor het beveiligen van PC's en TFT's met kabeldoorvoermogelijkheden. In combinatie met het hangslot MasterLock6.
De kabel wordt om een vast punt gelust; door de PC-beveiligingsoogjes geleid en met het hangslot aan de TFT vastgelegd.

SKG* INOX Cable 8
200 cm. netto 8 mm. dik. Zwitserse topkwaliteit.
Heavy Duty. Netto 8 mm. dik. Voor speciale toepassingen. Heavy Duty+. Incl. RVS HLS kabelclip. Als de kabels op de duurste zeegaande yachten.

SKG* Chain 6
100 cm. 6 mm. dikke schakels. Roestvast staal 80 vlgs. Weissgard.
Heavy Duty. Onvergelijkbaar veel sterker dan een kabel van dezelfde dikte.
Van een goedkope betonschaar breken er al rap stukken uit de bekken!

SKG** Chain 7(met zwarte ommanteling.)
Net zo sterk maar toont minder ' aggressief' !
Uiteraard is het nadeel van een ' beschaafder' uiterlijk dat de ketting de dief wel minder afschrikt.

SKG** Chain 10
10 mm. dikke schakels. Roestvast staal 80 vlgs. Weissgard. Voor de allerzwaarste risico's.
Ultra Heavy Duty++ Elke lengte leverbaar. Onvergelijkbaar veel sterker dan een kabel van veel grotere dikte.

Voor meer kabels & kettingen kunt u dit document(pdf) downloaden: kabels&kettingen.pdf
Sloten & Databescherming
USBLock
Het beveiligen van de USB poort tegen ongeoorloofd gebruik.
Het beschermt uw computer tegen misbruik van ongewenst uploaden van bestanden.
Het beschermt u USB poort tegen stof.
Er is geen installatie of upgrade nodig, kan in alle USB poorten gestoken worden.
Het is gemaakt van de beste kwaliteit kunststof met een modern design.

Compaq Computerschroeven
Zonder sleutel niet te openen.
Sluit uw PC eenvoudig af met speciale schroeven i.p.v. de standaard-schroeven. Geen diefstal meer van onderdelen.
Per stuk slechts  1,00!!

Innerlining voor MASTERLock 7 en 9
UHD Beugelversterking van 22 mm. roestvrij staal. Zelfs een haakse slijper heeft weinig kans.
I.c.m. Chain10 kettingbeveiliging.

LockPlate
Grondplaat voor MsterLock7. In combinatie met Innerlining.
RVS. Eigen produkt; behalve bij onze dealers elders niet te koop.
Omschrijving in dit verband te ingewikkeld!

MASTERLock8MK Commercial.(Ultra Heavy Duty Security.)
Beugel 8 mm. Standaard masterkeyed. Alle sleutels zijn verschillend maar (1) sleutel opent ze allen. Import uit de VS.
45 x 25 mm. ! hangslot. Bijna onkwetsbaar voor de zwaarste betonschaar. Goed bestand tegen haakse slijper.

SKG*** CabLock8
kabelslot UHD voor 8 mm. INOX % Cable9. Indien zelfs het zwaarste hangslot niet voldoende is.
RVS Ultra Heavy Duty kabelslot voor 8 mm. INOX & 9,4 mm. kabels.

Voor meer Sloten & Databescherming kunt u dit document(pdf) downloaden: Sloten&Databescherming.pdf
Vloer- & Muurankers
Bureau-Doorvoer
Vaak is het aan te bevelen en het gemakkelijkst om een systeem vast te leggen aan een tafel of aan het bureau.
U boort dan op een onopvallende plaats een gaatje van 10 mm. rond.
Met deze donkerbruine plastic doorvoer lijkt het of deze opening op de fabriek gemaakt is! De 6 mm. Cable6 gaat 'zuigend' door de doorvoer. Fraai & effectief.

ALSIMA bureau- of tafelanker
Als anker voor voor Cable10 of als universeel ankerpunt. Op elke werkplek (1) ALSIMA = op elke werkplek (1) ankerpunt.

Montage: chemische bevestiging met onze industriele 2-componentenlijm Araldite 2021.

MVRVS UnilockPro++. UHD Bureau-anker. (Roestvrij staal. DUURZAAM PRODUKT.)
Indien er geen mogelijkheid is om de beveiligingskabel of -ketting om een vast punt te lussen.
U boort een 6 mm. gaatje in het bureau, u monteert het UniLock met een bout en en u hebt terstond een fraai en onopvallend maar wel buitengewoon sterk matzilveren bureauanker.

MVSKG*** UHD10 Ultra Heavy Duty. (Roestvrij staal.)
RVS muur- of vloeranker met 6 schroefgaten.
Indien er geen mogelijkheid is om de beveiligingskabel of -ketting om een vast punt te lussen.
Voor kettingbeveiligingen Chain7 / Chain10 en kabels Cable12, Cable14, Cable16.

Keilbout + rondoogschroef
keilbout + rondoogschroef.
Indien er geen mogelijkheid is om de beveiligingskabel of -ketting om een vast punt te lussen.
Lijm & Accessoires
MVAraldite lijmmixers (12 stk.)
Per set van 12 stuks i.c.m. met Araldite 2021 lijm & pistool. De 2-componentenlijm komt perfect gemengd uit de mixer.

MVAraldite 2021 lijm
2 componenten lijm voor ca. 800 cm2. Voor grotere aantallen ankers erg veel gemakkelijker te verwerken.
Deze industriele 2-componentenlijm wordt bijv. ook gebruikt bij de fabricage van de 60-meter wieken van de grootste VESTAS windmolens. Deze moeten bestand zijn tegen enorme en abrupt wisselende krachten!

MVAraldite lijmpistool
Lijmpistool voor het eenvoudig verwerken van de Araldite 2021 lijm.

MVAraldite lijmset complete (Lijmset I)
Compleet lijmpakket bestaande uit lijmpistool, dubbelspuit 800 cm2., ontvetter, 12 mixers, schuurlapje. Voor grotere aantallen.

MVAraldite Welding lijm (Lijmset II)
2-componentenlijm voor ca. 400 cm2. Import uit de VS. Kwaliteit als Araldite. Uitsluitend voor kleine aantallen. Handmatig mengen.

Ontvettingsdoekjes (40 stk.)
Ontvetten is zeer belangrijk - zo niet het allerbelangrijkste!

Cyano-acrylaatlijm (Seconden lijm. Voor SecurityCode FlexiBrass.)
UITSLUITEND toe te passen voor het lijmen van de 0.5 mm. SecurityCode FlexiBrass markeringsplaatjes. Denk aan uw vingers!! CA lijm hecht direct en onherroepelijk.
Het plaatje aan de bovenzijde afplakken met 'magic tape' ( om uw vingers te beschermen). Het plaatje en het oppervlak goed ontvetten en de alcohol 10 minuten laten uitdampen.
De lijm !! ZO DUN MOGELIJK !! op het plaatje aanbrengen en het plaatje op de gewenste plaats stevig aandrukken. De magic tape wegtrekken.

SecurityCode
Markering van apparatuur
Via verschillende soorten markeringen welke onverwijderbaar op uw apparatuur kunnen worden aangebracht, wordt duidelijk wie de werkelijke eigenaar is van het apparaat. Deze markering helpt het voorkomen van diefstal. Eventueel gecombineerd met een barcode, kan het gebruik of de aanwezigheid (inventarisatie) ook eenvoudig worden geregistreerd. Als extra beveiliging is er de mogelijkheid van het toepassen van het unieke SecurityCode systeem.

Markering van apparatuur
SecurityCode is een eenvoudig maar zeer doeltreffend systeem wat als doel heeft, een dief te ontmoedigen om een met SecurityCode beschermt apparaat mee te nemen omdat een heler er niet aan wil. Op een plaquette of UD sticker staat minimaal de tekst www.securitycode.com en wordt er voor ieder apparaat een uniek nummer aangebracht. Deze nummers worden geregistreerd in de SecurityCode database samen met de gegevens van de legitieme eigenaar. Deze plaquette of sticker wordt vervolgens aangebracht op een apparaat. Hiermee werkt de plaquette als een soort onverwijderbaar nummerbord. Een gestolen apparaat is niet langer anoniem. Er kan altijd worden opgezocht wie de echte eigenaar is. Het intikken van dit nummer op www.securitycode.com geeft de gegevens van de legitieme eigenaar. Overal ter wereld kan bijv. de politie zien wie de rechtmatige eigenaar is. Dit maakt verkoop van een gestolen gemarkeerd apparaat meteen een stuk lastiger. Een heler zal niet langer interesse hebben.
Er zijn geen jaarlijkse kosten voor deze registratie. Bij verkoop van het gemarkeerde apparaat geeft de klant ons op wie de nieuwe eigenaar is en à € 15 wordt de registratie overgezet op de nieuwe eigenaar. Uitsluitend een schriftelijk verzoek van de bij ons bekende eigenaar wordt geaccepteerd. Het eventueel vervallen van de registratie is kosteloos.
Deze codes kunnen, eventueel in combinatie met uw naam, logo en andere tekst, worden aangebracht op een aantal soorten markeermogelijkheden. Deze staan hier onder beschreven.

Wilt u meer weten over SecurityCode dan kunt u dit document(pdf) downloaden: SecurityCode.pdf

Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649