Anubis Anubis
 
  Producten

Anti-Spam
De toename van ongewenste mail geeft een steeds grotere bandbreedte belasting, kost productiviteit en geeft irritatie. Door meteen bij de ingang (firewall) of gateway de spam en junkmail te filteren met een goede spam filter, wordt het netwerk niet onnodig belast.

Anti-Spyware
Spyware is de nieuwste bedreiging. Spy Sweeper helpt u er weer snel vanaf.

Anti-Virus
De toename van virussen en de steeds snellere verspreiding heeft geleid tot verschillende krachtige antivirus oplossingen. Wij bieden specifieke oplossingen voor desktops, servers en gateway's. Naast Command AntiVirus en Sophos, leveren wij ook andere anti-virus producten.

Autenticatie
Autenticatie is het proces waarbij iemand, een computer of applicatie nagaat of een gebruiker, een andere computer of applicatie daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn. Anubis biedt BlueLoc en Vasco autenticatie aan.

Content Scanning
Het screenen en filteren van e-mail, web- en ander Internet verkeer ter voorkoming van het lekken van vertrouwelijke of schadelijke gegevens, het verlies aan bandbreedte en productiviteit en het voorkomen van besmetting door een virus, backdoor of andere gevaarlijke lading. Daarnaast kan een content scanner samen met een firewall exact bepalen wie wel en niet gebruik kunnen maken van bepaalde Internet connectiviteit.

Encryptie
Via encryptie oftewel het versleutelen van gegevens, kan men gegevens beveiligen door de deze onleesbaar te maken voor buitenstaanders. Er zijn verschillende vormen: Zo kan een harde schijf worden versleuteld (disk encryptie), een notebook (laptop encryptie), een map of directory (folder encryptie), een bestand (file encryptie), een e-mail of alleen een bijlage (mail encryptie), een cd-rom (cd encryptie) en natuurlijk het versleutelen van een PDA (PDA encryptie).

Firewall
Bij een continu verbinding met het Internet is een goede firewall onmisbaar. Hackers en ongeautoriseerde gebruikers kunnen belangrijke systemen proberen te verstoren of toegang tot het bedrijfsnetwerk proberen te verkrijgen. Een firewall fungeert als controlepoort van uw netwerk en controleert al het dataverkeer tussen uw netwerk en het internet en onderschept alle verdachte of niet toegestane pakketjes.

Hardwarebeveiliging
Diefstal van hardware en de eventueel op die systemen bewaarde gegevens, kan tot grote problemen leiden. Om maar niet te spreken van de kosten. Voorkomen is ook hier, beter dan genezen. Computersloten, notebookbeveiliging, TFT-scherm beveiliging, desktop beveiliging, geheugen beveiliging zijn een korte opsomming van de verschillende vormen van diefstalbeveiliging (anti theft) die wij bieden.

Services
Verschillende Hardware Replacement, remote management voor uw WatchGuard firewall en meer.

VPN
VPN (Virtual Private Network) functionaliteit biedt de mogelijkheid om via de publieke infrastructuur van het Internet veilige verbindingen op te zetten. Voorbeelden hierbij zijn de koppelingen van verschillende vestigingen via het Internet, maar ook externe gebruikers (telewerkers, mobiele gebruikers of klanten) beveiligd toegang geven tot de data van het eigen netwerk.

Kopieerbeveiliging
Softwarekopieerbeveiliging, op een softwarematige manier of via dongles. Met verschillende mechanismen kunt u controle houden over het gebruik van uw product. Software verhuur, activatie na ontvangst van de betaling, hoe vaak gebruikt uw klant het product, het bijhouden van tellers die na betaling weer kunnen worden opgehoogd, etc.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649