Anubis Anubis
 
  Kopieerbeveiliging en Licentiebeheer

Anubis biedt middels onderstaande oplossingen meerdere vormen en mogelijkheden van softwarebeveiliging, kopieerbeveiliging, DVD beveiliging en licentiebeheer (DRM).
Het beveiligen van een programma, HTML bestanden maar ook het beveiligen van Excel bestanden of het beveiligen van PDF documenten behoort tot de mogelijkheden. Zelfs het beveiligen van DVD of audio-cd beveiliging behoort tot de mogelijkheden.
Wij beschouwen ons, in alle bescheidenheid, specialist op het vlak van kopieerbeveiliging en bieden meer dan uitsluitend "copy protection": Wij bieden u controle over het gebruik van uw software, gegevens of beeldmateriaal!

Daarnaast biedt Anubis u, in tegenstelling tot veel andere leveranciers, verschillende opties, merken en soorten softwarebeveiliging / DVD beveiliging aan. Wij zijn niet beperkt tot een "eigen" merk. Onze insteek is niet zozeer product georiŽnteerd maar veel meer oplossingsgeoriŽnteerd. De keuze zal vaak niet bepaald worden door de techniek, maar eerder door de specifieke karakteristieken van de beveiligingsvorm, uw distributiemodel en de mogelijkheden van toepasbaarheid binnen uw organisatie.

Omdat ieder product zijn eigen specifieke mogelijkheden en eigenschappen heeft, kunnen wij ons voorstellen dat het niet altijd eenvoudig is om zelf te ontdekken wat de beste oplossing is. Wij inventariseren dan ook graag samen met u wat uw wensen zijn, hoe uw doelgroep eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn binnen uw situatie.
Wij kunnen u dan een gedegen advies geven zodat u weet wat de meest geschikte, praktische en kostenefficiŽnte oplossing voor u is.


CopyMinder
De nieuwste generatie van softwarebeveiliging / kopieerbeveiliging ťn licentiebeheer. Verspreid en activeer (volledige werkende demo's van) de software automatisch via het Internet.

Dinkey Dongle
De nieuwste generatie hardwarematige copy protection waarbij een dongle als sleutel voor de software functioneert.

Dinkey Web
Hiermee is het mogelijk om de toegang tot (een deel) van een website af te grendelen, tenzij de gebruiker over de juiste dongle beschikt.

DVD-Protect
Een bijzondere DVD kopieerbeveiliging voor het zelf beveiligen van een DVD tegen illegaal gebruik.
DVD-Protect is het enige product waarmee het beveiligen van programmatuur (EXE) ťn zelfs ook content (PDF, SWF, JPG, GIF, PNG, en DjVu, AVI, MPG, WMV en ASF, MP3, WMA, WAV, OGC en FLV. geen enkel probleem is.

USB-Protect
Een bijzondere USB kopieerbeveiliging voor het zelf beveiligen van een USB stick of drive tegen illegaal gebruik.
USB-Protect is het enige product waarmee het beveiligen van programmatuur (EXE) ťn zelfs ook content (PDF, SWF, JPG, GIF, PNG, en DjVu, AVI, MPG, WMV en ASF, MP3, WMA, WAV, OGC en FLV. geen enkel probleem is.

SecuROM
Een geraffineerde kopieerbeveiliging voor CD's.

DVD Video Protect
De oplossing voor DVD beveiliging van DVD's. Data of film. DVD Video Protect is specifiek voor kleine oplagen.

HTML2APP
HTML beveiliging maar ook de inhoudelijke documenten, scripts en ook uw Excel spreadsheets tegen ongewenst bekijken en aanpassen.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649